Hvordan brukes Chromecast med Google Chrome

Siden Google Chrome versjon 51 er Chromecast-funksjonalitet tilgjengelig i Chrome Tools-menyen

klikk på Chrome øverst til høyre i Chrome-nettleservinduet. Klikk deretter på Cast ...:

Chromecast-funksjonaliteten er også tilgjengelig når du høyreklikker på en nettside i Chrome-nettleseren (Kontroll + klikk på Mac.)

Merk: For å få tilgang til Chromecast-funksjonaliteten via Cast-knappen i Chrome-verktøylinjen, må du knytte Cast-knappen til Chrome-verktøylinjen.

Hvis du er i tvil, anbefaler vi deg å følge denne linken.