Hva er Huawei Video?

Huawei Video er en app som er å finne i Huawei-mobilenheter. Den tilbyr en unik streamingopplevelse som gir Huawei-brukere tilgang til de nyeste filmene som kan leies fra Rakuten TV.

Innholdet strømmes direkte i Huawei Video-appen. Rakuten TV-innholdet som du leier er i Huawei Video er også tilgjengelig i Rakuten TV-apper og -nettsiden.

Du kan se trailere fra et bredt utvalg filmer som er tilgjengelige for leie i appen.

Hvilke enheter er Huawei Video tilgjengelig på?

For øyeblikket er Huawei Video tilgjengelig på utvalgte Huawei-smarttelefoner og -nettbrettmodeller.

Hva tilbyr Rakuten TV på Huawei Video?

Rakuten TV tilbyr utleie av flere av våre nyeste filmer fra en rekke leverandører:

● Nye utgivelser – Oppdag de siste nye utgivelsene og spennende bonusinnhold på smarttelefonen din
● Familie – Familien din kan kose deg med den beste underholdningen

Disse filmene oppdateres jevnlig, så du har ofte tilgang til et fantastisk utvalg av nye titler.

Hvordan kobler jeg Rakuten TV-kontoen min til Huawei Video?

For å leie Rakuten TV-filmer i Huawei Video må du først koble Rakuten TV-kontoen din til Huawei-kontoen. Dette kan du gjøre med tre enkle trinn:

- Velg Rakuten TV-filmen som du vil leie.
- Klikk på knappen for å leie. Du omdirigeres til innloggingssiden.
- Skriv inn Rakuten TV-innloggingsopplysningene dine og godta våre nyeste vilkår og betingelser.
- Nå kan du begynne å kose deg med innholdet i Huawei Video.

Hvis du ennå ikke har en Rakuten TV-konto, kan du lage en på innloggingssiden.

Du trenger bare koble sammen kontoene den første gangen du bruker denne tjenesten.

Jeg har et problem med kupongen i Huawei Video.

Kontakt: mobile.no@huawei.com

Jeg betalte for filmen i Huawei Video, men jeg får ikke tilgang til filmen jeg har leid. Hva er galt?

Kontakt: mobile.no@huawei.com

Hvorfor trenger jeg både Huawei- og Rakuten TV-kontoer?

Huawei Video er en tjeneste som tilbys av Huawei med premium TVOD-innhold fra Rakuten TV.

Som bruker må du ha en Huawei ID-konto, og du må godta Rakuten TVs vilkår og betingeler og retningslinjer for personvern for å kunne leie og se våre filmer. Det tar kort tid og er enkelt å følge fremgangsmåten, så du kan begynne å se filmer i løpet av kort tid.

Hvem kan jeg kontakte i tilfelle et problem med Huawei Video?

Skriv alltid til mobile.no@huawei.com først, og Huawei vil be oss om hjelp dersom det er nødvendig.