For øyeblikket er vi kompatible med Dolby Digital Plus 5.1 på følgende enheter:

• Samsung Tizen Smart TV (Modeller J6xxxx og over fra 2015 og nyere)
  • LG Web OS Smart TV (Modeller fra 2016 og nyere. Bare for filmer i UHD)

Rakuten TV tilbyr også Dolby Audio på utvalgte enheter. For å lære mer, vennligst besøk artikkelen Dolby Atmos og Dolby Visjon.

For å vite hvilke lydalternativer som er tilgjengelige i en bestemt film, vennligst gå til informasjonssiden til filmen og se etter Dolby og 5.1-ikonet, som du kan se på bildet nedenfor.

Du kan bytte mellom 5.1 lyd og 2,0 mens du spiller en film ved å gå til lyd- og undertekster-alternativene (ved å klikke på den grønne knappen på fjernkontrollen eller på bobleikonet på avspillingsmenyen). Der finner du de tilgjengelige 5.1 og 2.0 lydalternativene.

Har du problemer med å spille 5.1 lyd?

Hvis du spiller en 5.1 lydfilm på en kompatibel enhet, og du fortsatt hører lyd 2.0, anbefaler vi at du følger disse trinnene:

• Kontroller at 5.1-lyd-alternativet er valgt på lyd / undertekstinnstillingene på filmen.
  • Kontroller at høyttalerne er riktig koblet til mottakeren.
  • Kontroller at HDMI / Optical-kontakten er koblet til TVen.
  • Kontroller om det er et problem med kabelforbindelsen ved å reversere endene eller prøve en annen kabel.

Hvis du har problemer med å spille med lyd 5.1 etter å ha fulgt disse trinnene, vennligst kontakte oss.