Channels er et stort utvalg av det beste av nyheter, musikk, underholdning, sport, barn, livsstil lineære tv-programmer, show og filmer. De er gratis tilgjengelige for deg takket være nøye utvalgte annonseringspartnere.

Når du godtar det, kan vi tilby annonser som er tilpasset erfaringen din, ved å bruke indikatorer som innholdet du ser for å forbedre relevansen og kvaliteten på annonsene til din fordel. Vi verdsetter personvernet ditt, og du har full kontroll over innstillingene dine når det gjelder reklame, inkludert fravalg av tilpassede annonser. Se våre Retningslinjer for personvern for mer informasjon.

Channels er for tiden tilgjengelig med en konto på Smart TV-appen vår. Se våre Vilkår for bruk for mer informasjon. Ved å registrere deg får du fordeler som eksklusive tilbud og rabatter, personlige anbefalinger og nyhetsbrev med informasjon om våre beste nye utgivelser – både gratis og betalte alternativer.

Channelser i beta-versjon, og du kan for øyeblikket nyte dem på følgende liste over enheter: Samsung TV Plus, Samsung og LG 2020, samt 2019 Smart TV-modeller. Vi jobber hardt for å gi deg mange flere kanaler og gjøre dem tilgjengelige på flere enheter – følg med på dette området!