Vi aksepterer for øyeblikket delbetalinger med Points fra disse enhetene (denne utvides stadig):

• Samsung TV 2019 og 2020
  • LG TV 2019 og 2020
  • Philips TV 2019 og 2020
  • Hisense TV 2019 og 2020
  • Panasonic TV 2020
  • Nyeste Android-TV

Avhengig av kostnaden på filmen og antall Points du har tjent, finner du forskjellige betalingsalternativer, inkludert delbetalinger.

Muligheten for å filtrere etter forskjellige områder for delbetalinger er som følger:

Klikk på tilgjengelige Points som vises øverst på skjermen.

Du ser valget "Bruk Points".

Klikk på det for å få en liste over tilgjengelige titler i henhold til antall Points du har tjent.

Når du har valgt film må du klikke på "Bruk dine Points for å få en rabatt" eller, avhengig av kostnaden for filmen og antall Points du har, "Bruk dine Points for å få denne filmen gratis".

På neste skjermbilde må du velge videokvaliteten du vil se, og i kassen velger du å bruke dine Points og deretter "Bekreft og betal".