Delvise betalinger med Points

Vi aksepterer for øyeblikket delbetalinger ved bruk av Points på flere enheter.

Vi jobber med å øke antallet kompatible enheter som tillater denne muligheten.

Avhengig av kostnaden på filmen og antall Points du har tjent, finner du forskjellige betalingsalternativer, inkludert delbetalinger.

Prosessen med å filtrere filmer i henhold til tilgjengelige Points og delbetalinger er som følger:

Klikk på tilgjengelige Points som vises øverst på skjermen.

Du ser valget "Bruk Points"

Klikk på det for å se en liste over filmer som er tilgjengelige for deg i henhold til antall Points du har tjent.

Når du har valgt film må du klikke på "Bruk dine Points for å få en rabatt" eller, avhengig av kostnaden for filmen og antall Points du har, "Bruk dine Points for å få denne filmen gratis".

På neste skjermbilde må du velge videokvaliteten du vil se, og i kassen velger du å bruke dine Points. Deretter må du trykke "Bekreft og betal".