Ofte stilte spørsmål om paring og oppheving av paring av en konto på en Smart-TV

Det er veldig enkelt å pare Rakuten TV med Smart-TV-en din. Se følgende fremgangsmåte:

Merk at fremgangsmåten nedenfor er for TV-apparater som er produsert etter 2019. Se videre ned for eldre modeller.

1. Start Rakuten TV-applikasjonen på enheten og klikk på "Logg inn".

2. Hvis du allerede har en Rakuten TV-konto, kan du logge inn ved å skrive inn e-postadressen og passordet ved å bruke ekstern- eller lokal paringsmetode. For å opprette en konto, klikk på knappen "Opprett Rakuten TV-konto".

3. Få mobilenheten din nå! Du kan enten bruke koblingen til venstre eller skanne QR-koden på høyre side av skjermen.

4. Nå kan du legge inn PIN-koden som vises på skjermen. Du trenger ikke utføre dette trinnet hvis du skannet QR-koden. Merk at koden utløper etter 5 minutter, men du kan be om en ny på TV-en din.

5. Fullfør registreringen ved å skrive inn e-postadressen og passordet her.

6. Husk at du kan registrere deg på TV-en ved å klikke på "Registrer deg ved å bruke denne TV-en".

7. Da er alt klart, og du kan nyte det siste innholdet på Rakuten TV!

For å oppheve paring av kontoen fra TV-en, gå til innstillinger og velg "koble fra".

Se følgende fremgangsmåte for enheter som er eldre enn 2019

1. Start Rakuten TV-applikasjonen på enheten og trykk på "rød knapp" på fjernkontrollen din.

2. Velg "Par konto"

3. Hvis du allerede har en Rakuten TV-konto, velg "Par eksisterende konto" og logg inn. Hvis du ikke har en Rakuten TV-konto, kan du opprette en ved å velge "Opprett en ny konto".

4. Fullfør alle trinnene for å opprette en ny konto.

For å oppheve paring av kontoen fra TV-en, trykk på "rød knapp" på fjernkontrollen og gå til innstillinger.

Trykk nå på "grønn knapp" på fjernkontrollen for å oppheve paring.