Rakuten TV Free er et utvalg av premiuminnhold i Rakuten TV-app, som du kan få gratis gratis takket være nøye utvalgte annonsepartnere.

Bare ta turen til Rakuten TV Free i hovedmenyen i applikasjonen for å utforske vårt håndplukkede utvalg av premiumfilmer, TV-serier og mer. Utvalget vårt blir ofte uthvilt, så husk å komme tilbake og besøke.

Når du aksepterer det, kan vi tilby annonser som er tilpasset opplevelsen din, ved å bruke indikatorer som innholdet du ser på for å forbedre annonsenes relevans og kvalitet til fordel for deg. Vi verdsetter personvernet ditt, og du har full kontroll over innstillingene dine i forhold til annonsering, inkludert bortvalg fra personlige annonser. For mer informasjon, vennligst se vår personvernpolicy.

Rakuten TV Free er for øyeblikket tilgjengelig for bruk uten konto på Smart TV-appen vår. På andre enheter, inkludert nettstedet vårt, vil det være nødvendig å logge inn eller registrere deg for å få tilgang til Rakuten TV Free. Vennligst se våre brukervilkår for mer informasjon. Påmelding gir deg fordeler som eksklusive tilbud og rabatter, personlige anbefalinger og nyhetsbrev med informasjon om de nyeste utgivelsene våre - både gratis og betalte alternativer.

Rakuten TV Free er for øyeblikket i Beta, og du kan for tiden glede deg over produktet på følgende liste over enheter: Smart TV-er inkludert 2019-modeller av Samsung, LG, Philips og Hisense. Vi jobber hardt for å gjøre Rakuten TV Free tilgjengelig på alle enhetene våre som er kompatible, inkludert Smart TV-er, web, mobilapplikasjoner, spillkonsoller og tilkoblede enheter - se denne plassen!