Feilmelding fra datamaskin

Hvis du opplever feilmeldingen når du prøver å spille av innhold, må du sørge for at du har siste versjon av nettleseren din. Det skjer noen ganger fordi automatisk oppdatering ikke fungerer.

I så fall, Hvis du bruker Chrome, kan du følge denne koblingen: https://support.google.com/chrome/answer/111996?p=fix_chrome_updates&visit_id=637769694165352539-1302859110&rd=1&hl=no

Eller følgende dersom nettleseren din er Firefox: https://support.mozilla.org/no/kb/hvordan-fikse-update-failed-erroren-mens-du-oppdat

Hvis problemet vedvarer, men du kan se trailere, kan du sjekke disse retningslinjene for hvordan du oppdaterer CDM-modulen: https://www.remote.tools/remote-work/widevine-content-decryption-module#outdated

Etter CDM-oppdateringene må du restarte datamaskinen før du prøver å se en film på Rakuten TV.