1. Hvordan kan jeg se filmer og TV-serier som jeg allerede har kjøpt?

Alt innholdet ditt er oppført under profilmenyen. For å komme til profilen, klikker du på profilikonet på hjemmesiden i mobilappen (øverste i venstre hjørne):

Der vil du se kjøpt/leid og nedlastet innhold.

2. Hvordan kan jeg se filmer og TV-serier som er inkludert i abonnementet mitt?

Du finner alle filmer og TV-serier som er inkludert i abonnementet ditt i menyen "abonnement". Du kan navigere til detaljsiden for filmer og TV-serier og start avspillingen derfra.

3. Hvorfor kan jeg ikke kjøre/leie innhold eller abonnere på en Android-applikasjon?

På grunn av nye retningslinjer som håndheves av Google, må apper som er tilgjengelig på "Google Play" bare ha betalingsalternativet "Google kjøp i app". Dette betyr at vi ikke kan fortsette med de gjeldende betalingsmetodene, og vi må dessverre deaktivere betalinger på enheten din.

4. Hvordan kjøper jeg innhold?

Du kan kjøpe/leie filmene våre gjennom nettsiden vår eller en annen kompatibel enhet og se eller laste dem ned senere i Android-appen. Du kan gjøre det på flere ulike måter:

4.1. Legg til innhold på ønskelisten De lagres i skyen og når du logger inn på en annen enhet med den samme kontoen, kan du se ønskelisten. Kjøp det der og åpne deretter Android-applikasjonen igjen. Det kjøpte innholdet skal plasseres i biblioteket.

Trinn 1: Legg til på ønskeliste.

Trinn 2: gå til nett- eller TV-appen, logg inn med den samme kontoen, åpne Ønskeliste under profilen. For nett:

Trinn 3: Klikk på innholdet i Ønskeliste og gå til detaljsiden.

Trinn 4: kjøp det.

Trinn 5: Gå til Android-appen. Det vil være tilgjengelig under profilen din.

4.2. Ved å klikke på koblingen slik du ser meldingen.

Trinn 1: Klikk på knappen legg til på ønskeliste. Klikk deretter på knappen "slik ser du” på detaljsiden. Klikk på koblingen på den nesten skjermen og gå til nettet.

Trinn 2: På nettet logger du inn med den samme kontoen og går til Ønskeliste. Alternativt kan du bruke søk på nettstedet for å finne innholdet.

Søk:

Trinn 3: kjøp innholdet fra detaljsiden og klikk på knappen "spill av i appen" etter kjøpet. Det åpner detaljsiden for innholdet i Android-applikasjonen der du kan starte avspillingen.

5. Kan jeg bruke kupongen min til å kjøpe innhold på Android?

Nei, funksjonen for å løse inn kuponger er ikke tilgjengelig på Android. Du kan bruke kupongen din på andre enheter som nett og TV. Etter at du har fullført kjøpet med kupong kan du se den eller laste den ned i mobilappen.