Kompatible Android TV-enheter

Rakuten TV er kompatibel med følgende liste over Android TV-er:

Rakuten TV er nå tilgjengelig for Android TV-enheter!

Hvordan oppdatere enheten?

Mange applikasjoner oppdateres automatisk på Android TV. Hvis du ser en app i "Oppdateringer"-delen i Play Butikk som venter på oppdatering, kan du følge disse trinnene:

1. Åpne Google Play Store-appen
    2. Gå til "Oppdateringer" på høyre side for å se de som er tilgjengelige.
    3. Velg appene individuelt og klikk på Oppdater.

Hvis du ønsker å oppdatere alle tilgjengelige oppdateringer samtidig, kan du velge alternativet "Oppdater alle".

Disse enhetene er for øyeblikket kompatible med Android TV. Denne listen oppdateres, og nye kompatible enheter inkluderes.

(Merk: Denne listen kan endre seg i fremtiden)