Hvordan søker jeg etter filmer og TV-serier på Android TV?

1. Gå til Søk-delen som er å finne øverst til venstre i appen ved å klikke på det røde Søk-ikonet. Du kan også søke etter innholdet du ønsker deg ved å bruke talekommandoer. Trykk på mikrofonen på fjernkontrollen..

2. Skriv inn de første bokstavene i tittelen på filmen eller TV-serien som du ser etter. Hvis du bruker talekommandoer, er det bare å si navnet eller tittelen

.3. Søket gir deg en liste over titler som samsvarer med bokstavene du har skrevet inn.