Hvordan bruker man Rakuten TV med Chromecast?

Dette er fremgangsmåten du må følge for å strømme Rakuten TVs innhold på Chromecasten din med en Android- eller iOS-enhet.

• Chromecasten din og Android- eller iOS-enheten din må være koblet til det samme wifi-nettverket. Når dette er gjort, vil "Chromecast"-knappen vises slik du kan se det på bildet nedenfor:

• Når du klikker på Chromecast-knappen, vil du se en liste over tilgjengelige Chromecast-enheter. Her velger du din.
  • Android- eller iOS-enhetens Rakuten TV-app og Chromecast kobles til og Chromecast-symbolet endres som nedenfor:
  • Når du går inn på detaljsiden til en film, har du muligheten til å strømme den på Chromecast ved å trykke på "Se nå".

Hvis du har fulgt denne fremgangsmåten og "Chromecast"-knappen ikke er tilgjengelig ennå, følg tilleggsinstruksjonene her.