Hvordan kobler jeg til og frakobler Rakuten TV-brukerkontoen min via Android-nettbrett?

For å koble Android-nettbrettet ditt til Rakuten TV, må du først opprette en bruker. Hvis du ikke har opprettet den ennå, kan du gjøre det på følgende kobling: https://rakuten.tv

Vi anbefaler at du velger et brukernavn og et enkelt passord slik at du kan huske det. Da blir det enklere og raskere å koble til flere enheter.

Når brukeren din er opprettet, er det raskt og enkelt å koble til enheten din. Når du går inn i Rakuten TV-applikasjonen, må du ført sett etter "Logg inn" eller "Registrer deg".

Velg alternativet "Logg inn" for å koble til din allerede opprettede konto. Hvis du velger alternativet "Registrer deg", kan du opprette en ny konto.

Det neste du må gjøre er å skrive inn brukernavn og passord. Husk at du må skrive inn disse dataene nøyaktig slik du opprettet dem.

Når du har skrevet inn brukerdataene dine, kan du trykke på "Koble til". Nå kan du begynne å bruke Rakuten TV på Android-nettbrettet ditt!

Koble fra konto

For å koble fra brukerkontoen din må du gå til delen "Innstillinger" øverst til høyre i applikasjonen og klikke på alternativet "Koble fra konto".