Innstilling: Brukerprofil, Lyd og undertekster, Betalingsmetoder, Transaksjonshistorikk, Personvern, Parede enheter

For å endre profilen din, gå til Rakuten TV-nettstedet og skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen din

Når du er logget inn, går du til "Innstillinger" øverst til høyre på skjermen.
Under "Innstilling" er det forskjellige alternativer som lar deg se og endre kontoen din:

• Profil

I "Profil" er det mulig å endre:
1. E-postadressen din
2. Brukernavn
3. Legg til et kontakttelefonnummer
4. Endre passordet ditt
5. Slett kontoen din

• Lyd og undertekster

I "Lyd og undertekster" er det mulig å:

velge foretrukken kvalitet for lyd og video
Rakuten TV-filmene dine spilles av i henhold til dine fortrukne innstillinger, hvis aktuelt
Endre innstillingene for foreldrekontroll

• Betalingsmetode

Her kan du velge din foretrukne betalingsmetode, og endre eller slette kredittkortopplysningene.
Fyll ut alle obligatoriske felter riktig
Trykk til slutt "Legg til en ny betalingsmetode"

Hyväksymme Norjassa toimiviin pankkeihin liitetyt VISA- ja MasterCard-debit- ja luottokortit, lukuun ottamatta Maestro-kortteja.

Du kan også betale med PayPal.

• Transaksjonshistorikk

Her kan du finne alle kjøpsfakturaene dine slik at du kan administrere regningene dine

• Personvern

• Parede enheter

Under "Parede enheter" er det mulig å se alle enhetene som er logget på Rakuten TV-kontoen din.
Hvis du ønsker å fjerne paring av noen av enhetene dine, må du trykke på ikonet "Opphev paring". Deretter bes du om å bekrefte identiteten din ved å skrive inn passordet ditt.