Cum șterg contul meu Rakuten Global?

Deși deținerea unui cont Rakuten TV este complet gratuită, aveți opțiunea de a vă șterge contul oricând doriți, prin contactarea echipei noastre de asistență pentru clienți prin intermediul formularului online sau trimițându-ne un e-mail.
Dacă decideți, însă, să vă ștergeți contul Rakuten Global, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Rakuten TV utilizând adresa de e-mail și parola dumneavoastră Faceți clic pe „Setări” din colțul din dreapta sus al ecranului. În partea de jos a paginii, apăsați pe butonul „Dacă doriți să ștergeți contul dumneavoastră, puteți face asta aici”.

mceclip0.png

Notă:
• Rețineți că dacă vă ștergeți contul, veți pierde întregul conținut cumpărat și închiriat pe care îl aveți în directoarele „Bibliotecă” și „Lista de preferințe”.
• Contul este unic pe platformele Rakuten Global, prin urmare, dacă îl ștergeți nu veți mai putea accesa Rakuten TV sau oricare dintre companiile din Grupul Rakuten la care aveți acces prin acest cont. Pentru a vedea care sunt companiile care fac parte din Grupul Rakuten, accesați: Rakuten WorldWide.
• Veți pierde Super Punctele dumneavoastră Rakuten.
• Dacă doriți doar să vă dezabonați de la newsletter-ul Rakuten TV, deschideți un e-mail de la Rakuten TV și derulați la partea de jos a mesajului. În nota de subsol veți vedea un link: „Dezonați-vă de la newsletter”. Faceți clic pe acest link pentru a fi eliminat(ă) automat din lista noastră de abonați.



A fost util acest articol?
1 din 16 au considerat acest conținut util