Titta på filmer på Safari: Installera och aktivera Silverlight

På Safari 10

För att aktivera Silverlight på Safari 10 följer du bara dessa steg:

1. Ladd ner och installera Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Öppna Rakuten hemsidan

3. Gå till '' Preferenser ''> 'Säkerhet'

4. Markera alternativet "Tillåt Plugin"

5. Tryck på Plugin-inställningar.

6. Markera alternativet Silverlight.

7. I det högra fönstret letar du efter hemsidan uk.rakuten.tv och ändrar statusen från Av till På.

8. Starta om webbläsaren och försök att spela upp innehållet.

Alternativt kan du använda en annan webbläsare som Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, dessa kräver inte Microsoft Silverlight.

På Safari 11

För att aktivera Silverlight på Safari 10 följer du bara dessa steg:

1. Ladd ner och installera Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Öppna Rakuten hemsidan

3. Gå till '' Preferenser ''> Hemsidor

4. I plugin-sektionen väljer du alternativet Silverlight.

5. I det högra fönstret letar du efter hemsidan uk.rakuten.tv och ändrar statusen från Av till På.

6. Återställ din webbläsare (avsluta och starta den igen) och försök igen.

Vänligen notera att det inte går att spela upp HD-innehåll från Safari på MAC, men oroa dig inte, ditt innehåll kommer fortfarande att spelas i standarddefinition.

Alternativt kan du använda en annan webbläsare som Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, dessa kräver inte Microsoft Silverlight.

Om du upplever något problem:

1. installera Silverlight igen och aktivera alltid plugin för Rakuten.tv
  2. stäng helt och starta Safari igen

Versioner efter Safari 11

Vi är ledsna, men för tillfället är versionerna efter Safari 11 inte kompatibla med vår tjänst.