Går det inte att spela upp på Android? Ändra din uppspelningsmotor

Vår applikation innehåller flera videouppspelningsmotorer som kan hjälpa till att lösa vissa uppspelningsproblem på Android smartphones och surfplattor.

Om du har problem med att spela upp innehållet via din Android-enhet kan du följa dessa enkla steg och testa om innehållet går att spela upp problemfritt.

Först och främst, radera appen, stäng av enheten helt och slå på den igen, ladda ner den senaste versionen av Rakuten TV i Google Play och försök spela upp en gratis film med standarduppspelningsmotorn.

Normalt räcker detta för att lösa uppspelningsproblemen.

Om detta misslyckas kan du följa följande steg:

1. App-inställningar
  2. Byt spelarens motor
  3. Välj PR2
  4. Koppla bort ditt konto
  5. Stäng av enheten
  6. Slå på enheten
  7. Öppna appen
  8. Koppla ditt Rakuten TV-konto
  9. Testa en gratis film (inte en trailer)

Prova att göra detsamma med PR3 om detta inte löste problemet.

Se till att koppla ifrån ditt konto när du växlar till en ny spelare, stäng av enheten och slå på den igen. Koppla ditt konto igen, försök sedan spela en gratis film, inte en trailer.

Om du efter detta steg inte kan spela upp innehållet är din Android-enhet tyvärr inte kompatibel med vår app. Vi arbetar ständigt för att göra vår tjänst tillgänglig på så många enheter som möjligt.