Kan jag visa HD-innehåll från Rakuten TV-appen på min Android-surfplatta?

Vi har för närvarande ett urval av titlar tillgängliga i HD (Hög Definition), men av avtalsenliga skäl kan vi inte erbjuda HD på Android smartphone eller surfplattor. HD-innehåll kan dock hyras från vår hemsida och sedan avnjutas i HD på din Rakuten TV-kompatibla Smart TV.

Om du vill veta om en film är tillgänglig i HD, gå bara in på filmens informationssida och kontrollerar de tillgängliga videokvalitetsalternativen: SD (Standard Definition) och/eller HD (Hög Definition).