Första stegen på Rakuten TV

Det är väldigt lätt att börja njuta av Rakuten TV, inte bara genom hemsidan men även genom alla våra kompatibla enheter. Följande aspekter bör dock hållas i åtanke innan uppsättning av ett nytt konto sker:

1. En internet hastighet på minimum 3 Mbps krävs för att titta på SD-innehåll och 5 Mbps för att titta på våra HD-innehåll. Om du inte vet vad din internethastighet är, vänligen följande test:

http://www.speedtest.net/

Väl här, tryck på "Börja test" och vänta tills testet börjar. Resultatet som är viktigt för att se vårt innehåll är "Nedladdningshastigheten".

Vi ber dig uppmärksamma att om resultatet ligger under 3 Mbps, kommer du sannolikt inte att kunna njuta av vår tjänst utan buffering och avbrott.

1. När du har kontrollerat din internetanslutningshastighet måste du kontrollera att enheten är kompatibel med vår app.
  2. Nu när du vet att din Internetanslutning är tillräcklig och din enhet är kompatibel med vår tjänst, är det dags att skapa en ny användarprofil. Registrering på Rakuten TV är enkel och helt gratis. Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan och fylla i formuläret:

https://rakuten.tv/se/registrations/new

Vi rekommenderar att du väljer ett enkelt användarnamn och lösenord, speciellt om du ska använda ditt konto på många enheter, för att göra parningstiden lättare.

Väl inloggad, gå till "Inställningar" där du kommer se alla dina kontouppgifter, betalningsuppgifter (du måste ange detta för att hyra filmer) och inställningar.

Vi hoppas att denna information har varit användbar och vi välkomnar dig till Rakuten TV!