När jag försöker titta på en film laddas den inte men jag kan se trailers utan problem...

Om du inte kan titta på filmer på Rakuten TV från din Samsung Smart TV eftersom de inte laddas, men du kan titta på trailers, försök att uppdatera versionen av firmware på enheten.

Firmware är programvaran (eller systemet) som styr hur enheten fungerar. Samsung uppdaterar regelbundet firmwareversioner för att korrigera problem och införa förbättringar. I vissa fall har vi dock upptäckt att firmwareversioner inte uppdateras automatiskt som de borde. Det är möjligt att detta är orsaken till problemen du har medan du tittar på Rakuten TV-innehåll.

För att lösa detta problem rekommenderar vi att du besöker den här hjälpsidan där vi förklarar hur du uppdaterar din firmwareversion så att du kan fortsätta njuta av Rakuten TV från din Samsung-enhet:

Hur uppdaterar jag firmwareversionen på min Samsung Smart TV?