Tekniska krav för att använda Rakuten TV på din dator

Se till att din dator fungerar med Rakuten TV genom att verifiera att den uppfyller följande minimumkrav på teknisk utrustning för antingen MAC eller Windows:

PC:
  • 1 Gigahertz (GHz) eller 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64) CPU.
  • 1 GB (32- bit) eller 2 GB (64-bitars) RAM
  • 16 GB (32-bitars) eller 20 GB (64-bitars) tillgängligt HD utrymme.
  • Microsoft © Windows 7 eller senare Operativsystem
MAC:
  • iMac (mitten av 2007 eller senare)
  • MacBook (13 "Aluminium, senare 2008), (13", startar 2009 eller senare modeller)
  • MacBook Pro (13 ", mitten av 2009 eller senare), (15", mitten / slutet 2007 eller senare), (17 ", mitten av 2007 eller senare)
  • MacBook Air (slutet 2008 eller senare)
  • Mac Mini (startar 2009 eller senare)
  • Mac Pro (startar 2008 eller senare)
  • OS X Mavericks (10.9) eller senare Operativsystem

Skapa ett konto

För att skapa ett konto, klicka här. Fyll i de tomma fälten och klicka på "Skapa konto" i slutet.