Så här redigerar du din profilinformation

Om du behöver uppdatera ditt användarnamn eller den e-postadress du använder på ditt Rakuten TV-konto, behöver du först gå in på vår hemsida https://uk.rakuten.tv/ och logga in med ditt existerande email och lösenord.

När du har loggat in måste du gå till den övre högra kanten på webbsidan för att öppna ditt kontos menyn och klicka på alternativet "Inställningar".

Inne i menyn Inställningar hittar du 4 flikar. I den första fliken, Profilen, har du möjlighet att ändra din e-postadress och användarnamn, lägga till ditt telefonnummer och uppdatera ditt existerande lösenord. Kom ihåg att klicka på den gula knappen "Fortsätt" efter att du uppdaterat den nödvändiga informationen.