"Bibliotek" är en mapp som organiserar och lagrar dina hyrda och köpta filmer och tv-program. Innehållet * som du köper eller hyr på Rakuten TV läggs automatiskt till i ditt bibliotek.

Du kan nå din mapp i biblioteket genom att logga in på ditt Rakuten TV-konto. Klicka på knappen "Bibliotek" längst upp i högra kanten på skärmen. Nu kan du njuta av innehållet du köpt på Rakuten TV.

* OBS: På grund av kontraktsförpliktelser kommer inget av de vuxeninnehåll som hyrs eller köps att visas i ditt bibliotek. Om du vill se något vuxeninnehåll behöver du se det direkt från filmens informationssida. Vi rekommenderar att du utvecklar ett off-site tillvägagångssätt för att hålla reda på ditt hyrda eller köpta vuxeninnehåll.