För att kunna använda Rakuten TV på din surfplatta eller Android-telefon måste du installera Android version 4.3 eller senare, stöd för Widevine DRM och ha en skärm på minst 4 inch.

Du hittar alla instruktioner för att installera vår App på din Android smartphone eller surfplatta på denna länk.

Observera:

• För att kunna visa innehållet måste du vara ansluten till Wi-Fi.
  • Av säkerhetsskäl är uppspelningen inte kompatibel med enheter som har rootbehörigheter.