Hur installerar jag Rakuten TV-appen på min Android surfplatta?

Så här installerar du Rakuten TV Android-appen på din kompatibla Android-platta:

1. Gå till Google Play från din Android-platta.
  2. När du har laddat ner appen klickar du på Rakuten TV-ikonen som du hittar i huvudmenyn på din surfplatta.
  3. Registrera dig eller logga in med din email och lösenord om du redan har ett konto på Rakuten TV.
  4. Nu kan du börja njuta av vårt massiva utbud av filmer och tv-serier på din surfplatta!