Rakuten TV App är tillgänglig för alla Apple-enheter med iOS 9 eller senare installerad.

Om du vill kontrollera vilken version av iOS som är installerad på din iPhone eller iPad, gå till Inställningar> Allmänt. Där kan du se versionen av din iOS och om det finns någon uppdatering tillgänglig. Om versionen av din iOS är 9 eller nyare kan du gå till AppStore, leta efter Rakuten TV och installera vår App.