Kan jag titta på filmer i HD från min iPhone eller iPad?

Även om det finns ett urval av titlar som finns tillgängliga i HD, kan vi inte erbjuda detta alternativ för iOS-enheter av avtalsenliga skäl. HD-innehåll kan dock hyras från webben för att kunna ses senare på en smart TV eller spelkonsol som är kompatibel med Rakuten TV

Om du vill veta om en film är tillgänglig i HD, gå bara in på filmens informationssida och kontrollerar de tillgängliga videokvalitetsalternativen: SD (Standard Definition) och/eller HD (Hög Definition).