Hur kan jag lösa in en rabattkupong på min iPad?

Rakuten TV Player App för iPad tillåter dig att titta på filmerna du redan har hyrt eller köpt

För att hyra en film måste du använda en webbläsare.

Följ dessa enkla steg för att lösa in din kupong och börja njuta av de bästa filmerna på Rakuten TV!

1. Öppna en webbläsare och gå till Rakuten TV
  2. Hitta och välj den film du vill se
  3. Logga in på Rakuten TV med ditt användarnamn och lösenord, eller registrera dig om du inte redan gjort det.
  4. På filmens informationssida, välj "Lös in kupong"
  5. Ange kupongkoden. Se till att du inte sätter in mellanslag före eller efter koden!
  6. Öppna appen Rakuten TV Player och gå till ditt bibliotek. Där hittar du filmen du ville ha. Klar att titta på!