Ofta kan Rakuten TV Player App-filmuppspelningsproblem lösas genom att utföra åtgärder så enkelt som att starta om appen.

Du kanske redan har försökt dessa steg, men vi rekommenderar dem eftersom de i vissa fall har löst problemet!

Stäng din Rakuten TV-app

1. Dubbelklicka på Hemknappen, därpå öppnas uppgiftshanteraren och visar alla appar som är öppna.
  2. Tryck på ikonen för de appar som du vill slå av i två sekunder (i detta fall Rakuten TV). En röd symbol visas i det övre högra hörnet av Rakuten TV Player App-ikonen, klicka där.
  3. Nu när du trycker på Rakuten TV Player App startar appen igen. Kolla nu om problemet kvarstår.

Starta om din iPad

Tryck på den övre knappen tills din iPad stängs av. Slå nu på den igen och se om problemet kvarstår.

Avinstallera och installera om appen igen

1. För att avinstallera appen, gå till iPad-startskärmen och fortsätt trycka på ikonen Rakuten TV-app i några sekunder.
  2. När en röd symbol visas i det övre vänstra hörnet av programikonen måste du bara trycka på den för att av installera appen.
  3. Du kan installera om appen från App Store.