Hur du loggar in med ett existerande konto på hemsidan

Om du redan är registrerad på Rakuten och vill logga in följer du bara dessa steg:

1. Gå till vår huvudsida: https://rakuten.tv/se/sessions/sign_in och klicka på "Logga in".

2. Ange e-postadressen och lösenordet du använde för att registrera ditt konto och klicka på den gula knappen.

3. Om ditt lösenord inte fungerar eller om du inte kommer ihåg det, rekommenderar vi dig att återställa ditt lösenord. Du kan göra detta genom att klicka på "Glömt ditt lösenord?" meddelandet.