Hyr eller köp den bästa underhållningen

Söker efter titlar...

Att söka efter filmer på Rakuten TV är enkelt. Allt du behöver göra är att ange titeln (eller nyckelord av titeln) på den film som du önskar se i sökrutan som du finner i den övre högerkanten på hemsidan.

Du kommer också att upptäcka att vårt urval av filmer är uppdelat i kategorier för enkel sökning. Om du drar muspekaren över fliken "Filmer" högst upp på skärmen visas en rullgardinsmeny där du kommer att se filmgenrer och speciella samlingar.

48 timmars uthyrning...

När du bestämmer dig för en film eller avsnitt av någon serie, har du två köpalternativ. Du kan välja mellan att hyra och köpa. På grund av olika kontrakt med några av våra distributörer är vissa filmer endast tillgängliga för uthyrning, andra endast för köp. I de flesta fall är dock båda valen tillgängliga.

Om du väljer att hyra en film kommer den att finnas tillgänglig i ditt bibliotek under 48 timmar från det ögonblick du bekräftar uthyrningen. Du är nu fri att titta på filmen obegränsat antal gånger under den 48 timmars hyresperioden. Knappen "Bibliotek" finns i det övre högra hörnet på hemsidan och visas bara när du har loggat in på ditt Rakuten TV-konto med ditt användarnamn och lösenord.

Köp av filmer och obegränsade visningar

Om du köper en film kan du få tillgång till innehållet genom streaming under obegränsad tid och obegränsat antal visningar, så länge som Rakuten TV fortfarande innehaver rättigheterna.

Dessutom kan Rakuten TV för vissa innehåll tillhandahålla en nedladdningsmöjlighet, i dessa fall kommer de kompatibla enheterna uttryckligen anges bredvid innehållet.

Om innehållet du köpt, av någon anledning kommer att återkallas från vår tjänst, kommer vi att meddela dig i förväg och erbjuda möjligheten att ladda ner det och hålla en permanent kopia på din enhet.

Multiplattform

Hyrda eller köpta TV-serier och filmer blir tillgängliga på alla kompatibla enheter som är kopplade till ditt Rakuten TV-konto. Allt ditt innehåll är tillgängligt i ditt bibliotek oavsett vilken plattform som användes för att genomföra inköpet eller uthyrningen.