Hur kan jag radera mitt Rakuten TV-konto?

Även om ditt Rakuten TV-konto är helt gratis, har du fortfarande möjligheten att ta bort ditt konto närhelst du vill.

Allt du behöver göra är att logga in på Rakuten TV med din email och lösenord. Klicka på "Inställningar" längst upp till höger på skärmen. Längst ner på sidan klickar du på knappen "Om du vill radera ditt konto kan du fortsätta här."

Tänk på att om du tar bort ditt konto kommer du inte längre ha tillgång till kontot, men om kontot har tagits bort av misstag kan vi alltid aktivera ditt konto, du behöver bara kontakta oss.

Observera:

• Tänk på att om du tar bort ditt konto,kommer du att förlora alla ditt inköpta och hyrda innehåll som du har i mapparna "Bibliotek" och "Önskelista".
  • Kontot är unikt i Rakuten Global, så om du tar bort i ett land kommer det att tas bort i alla övriga länder där du hade registrerat dig med samma e-post.
  • Din e-post kan inte återanvändasför att skapa ett nytt Rakuten TV-konto om du inte kontaktar Rakuten TVs kundsupport för att återaktivera det.
  • Om du bara vill avregistrera dig från Rakuten TV-nyhetsbrevet, öppnar du ett e-post från Rakuten TV och bläddrar till botten av meddelandet. Du kommer i fotnoten att se en länk som säger "Avsluta nyhetsbrevet." Klicka på den här länken och du kommer automatiskt att tas bort från vår mailinglista.