Chromecast-konfiguration för Android OS

Om du äger en Chromecast och en Android-enhet följ då dessa enkla konfigurationsinstruktioner:

1. Först och främst måste du se till att du har den senaste versionen av Rakuten TV-appen för Android-enheter. Du hittar all relaterad information genom att klicka på följande länk:

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.wuaki

2. Därpå måste du ladda ner Chromecast-appen från Google Play Butiken.

3. När du har laddat ner och installerat Chromecast-appen öppnar du den och trycker på knappen "Sätt upp".

4. I detta steg måste du följa anvisningarna på skärmen.

5. Därefter måste du välja ett namn för din Chromecast och trycka på "Nästa" -knappen.

6. I detta slutgiltiga steg måste du ansluta din Chromecast till det lokala Wi-Fi-nätverket och trycka på knappen "Välj Nätverk" och se till att båda enheterna är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.

7. Grattis! Du har lyckats konfigurera din Chromecast!