Så här använder du Chromecast med din iOS-enhet

Dessa är stegen du behöver följa för att streama Rakuten TV-innehåll på din Chromecast med en iOS-enhet:

Din Chromecast och din iOS-enhet vara anslutna till samma WiFi-nätverk. När detta är klart visas "Chromecast" -knappen precis som du kan se på bilden nedan.

När du klickar på Chromecast-knappen visas en lista över tillgängliga Chromecast-enheter, hitta och välj din.

Din iOS-enhetens Rakuten TV-app och din Chromecast kommer att anslutas varpå Chromecast-symbolen blir grön.

Nu när du söker efter en film ser du knappen "Cast Now" när du går in på filminformationen, var vänlig och ha i åtanke att vi fortfarande ökar vårt innehåll tillgängligt för Chromecast.

Om du har följt dessa steg och knappen "Chromecast" fortfarande inte är tillgänglig, följ dessa instruktioner här