Vad är Rakuten Point?

Rakuten Point är vårt belöningssystem och vårt sätt att säga "Tack" för att använda Rakuten TV och andra Rakuten-tjänster! Du kan använda dem för att köpa produkter i Rakuten TV.

Hur får jag Rakuten Point?

Med Rakuten Point tackar vi dig för din lojalitet. Ju mer du hyr eller köper i Rakuten TV, desto mer Rakuten Point tjänar du för att hjälpa dig att göra framtida inköp. Per en € du spenderar kommer vi att ge dig 1 Rakuten Point värt ett öre att utbyta på Rakuten-tjänster.

När och hur kan jag spendera min Rakuten Point?

Så snart dina Rakuten points krediteras till konto, är de tillgängliga att spendera. Du kan för närvarande använda Rakuten points för att köpa produkter i Rakuten TV!

Hur kan jag betala för en film eller TV-serie med min Rakuten Point?

För att använda dina Rakuten Point för att hyra eller köpa en film måste du gå till sidan av filmen du vill köpa/hyra och välj det alternativ du föredrar genom att klicka på "Titta nu" -knappen. Därefter kommer du fram till kassan, där du kan välja filmens kvalitet och se slutpriset. På den här sidan måste du markera "Använd Rakuten Point" -knappen, som du kan se i nästa bild. När du markerar knappen ändras priset på filmen och du får se hur många poäng du måste spendera för att hyra filmen. För att avsluta processen behöver du bara trycka på den gula knappen.

Från vilka enheter kan jag lösa in min Rakuten Point?

Alternativet att hyra eller köpa en film med Rakuten Point är för närvarande tillgänglig via vår webb- och Smart TV-enhet som är kompatibel med den senaste versionen av vår app (du kan identifiera om din TV har den senaste versionen av appen om du trycker på den röda knappen på fjärrkontrollen för att öppna menyn).

Kan min Rakuten Point löpa ut?

Rakuten Point intjänade genom kampanjer kommer att löpa ut inom en viss tidsperiod - kolla villkoren för kampanjen varje gång. När dessa Rakuten Point löper ut är det inte längre möjligt att spendera dem.

Hur kan jag lösa in en Rakuten Point-kupong?

En Rakuten Point-kupong är en nio-siffrors kod som du kan lösa in på ditt Rakuten konto för att få poängen.