Chromecast-konfiguration för iOS

Om du äger en Chromecast och en iOS-enhet, följ dessa enkla konfigurationsinstruktioner:

1. Först och främst måste du se till att du har den senaste versionen av Rakuten TV-appen för iOS-enheter. Du hittar all relaterad information genom att klicka på följande länk:

https://itunes.apple.com/se/app/wuaki.tv-player/id532577301?mt=8

2. Därefter måste du ladda ner Chromecast-appen från Apples App Store.

3. När du har laddat ner och installerat Chromecast-appen öppnar du den och trycker på knappen som säger "Sätt upp en ny Chromecast"

4. Avsluta programmet och öppna iPad- eller iPhone-inställningarna och gå till Wi-fi-konfigurationen, välj sedan Chromecast som det nätverk du vill ansluta till. När du har anslutit till Chromecast-nätverket, avslutar du systeminställningarna och öppnar Chromecast-appen igen.

5. När du har öppnat Chromecast-appen igen kommer du bli ombedd om att klicka på "Nästa" för att slutföra installationen.

6. I detta steg måste du följa anvisningarna på skärmen.

7. I detta steg måste du välja din nuvarande plats (Land) och när du har gjort detta bör följande bild visas på din iOS-skärm.

8. Därpå måste du välja ett namn för din Chromecast och trycka på "Nästa" -knappen.

9. I detta slutgiltiga steget måste du välja ditt Wi-Fi-nätverk och trycka på knappen "Sätt-upp".

10. Grattis! Du har lyckats konfigurera din Chromecast!