Så här använder du Chromecast med Google Chrome

Sedan Google Chrome versionen 51, är Chromecast-funktionaliteten tillgänglig i Chrome Verktygs-menyn
klicka på Chrome högst upp i högra hörnet av ditt Chrome-webbläsarfönster. Klicka sedan på Cast...:

Chromecast-funktionen är också tillgänglig när du högerklickar på en webbsida i Chrome-webbläsaren (Control+ på Mac.)

Obs! Om du vill ha åtkomst till Chromecast-funktionaliteten via Cast-knappen i Chrome-verktygsfältet måste du lägga in Cast-knappen i ditt Chrome-verktygsfält.

Om du har fler frågor, rekommenderar vi att du följer denna länk.