Vad är Huawei Video?

Huawei Video är en app som finns på Huaweis mobila enheter. Den erbjuder en unik strömningsupplevelse som gör att Huawei-användare kan hyra de senaste filmerna från Rakuten TV.

Innehållet strömmas direkt i Huawei Video-appen. Rakuten TV-materialet man hyr i Huawei Video finns även i Rakuten TV:s appar och på dess webbplats.

Du kan se trailrar från en massa filmer som går att hyra i appen.

På vilka enheter är Huawei Video tillgängligt?

För närvarande finns Huawei Video på vissa utvalda Huawei-mobiler och Huawei-surfplattor.

Vad erbjuder Rakuten TV i Huawei Video?

Rakuten TV erbjuder sina senaste filmer från utvalda bolag för uthyrning:

● Nya filmer – Upptäck de senaste filmerna och spännande bonusmaterial på din mobil
● Familj – Se den bästa underhållningen med familjen

Dessa filmer uppdateras regelbundet, så du kommer ofta att ha tillgång till ett utmärkt urval av filmtitlar.

Hur länkar jag mitt Rakuten TV-konto till Huawei Video?

Om du vill hyra Rakuten TV-filmer från Huawei Video måste du först länka ditt Rakuten TV-konto till ditt Huawei-konto. Det sker i tre enkla steg:

- Välj den Rakuten TV-film du vill se.
- Klicka på uthyrningsknappen. Du omdirigeras till vår inloggningssida.
- Ange dina inloggningsuppgifter för Rakuten TV och godkänn våra senaste villkor.
- Börja titta på film i Huawei Video.

Om du inte har något Rakuten TV-konto än kan du skapa ett på inloggningssidan.

Du behöver bara länka kontona första gången du använder denna tjänst.

Jag har ett problem med vouchern i Huawei Video.

Kontakta mobile.se@huawei.com

Jag betalade för en film i Huawei Video men kan inte komma åt den film jag hyrde. Vad är det för fel?

Kontakta mobile.se@huawei.com

Varför behöver jag både ett Huawei- och ett Rakuten TV-konto?

Huawei Video är en tjänst som Huawei erbjuder med förstklassigt TVOD-material från Rakuten TV.

Alla användare behöver ett Huawei ID-konto, och de måste godkänna Rakuten TV:s villkor och sekretesspolicy för att kunna hyra och titta på film. Detta tar inte lång tid och är enkelt att göra, så du kan börja titta på film på nolltid.

Vem bör jag kontakta om jag har problem med Huawei Video?

Skriv alltid till mobile.se@huawei.com först. Huawei ber oss om hjälp om det behövs