Hur du tittar på UHD/4k-filmer

Kompatibla UHD / 4k-enheter

För närvarande är vårt UHD / 4k-innehåll kompatibelt med

- Samsung Smart TV med Tizen OS (tillverkningsår 2015, modeller högre än J6000, och senare) och UHD-upplösning.

- LG Smart TV med Web OS (tillverkningsår 2016 och senare) och UHD-upplösning.

- Hisense Smart TV (tillverkningsår 2018)

- Philips Smart TV (från tillverkningsår 2019)

Vi arbetar för att öka antalet varumärken som är kompatibla med UHD-innehåll.

Hur man hyr eller köper en film i UHD

För att hyra eller köpa en film i UHD måste du göra det via en Samsung UHD Smart TV, genom att välja alternativet UHD i kassan. Om enheten inte är kompatibel med innehåll i UHD, visas inte alternativet för denna upplösning.

Kan jag, i SD eller HD-upplösning titta på en film som jag köpt i UHD?

Om en film har möjlighet att hyras eller köpas i HD eller SD, kommer du även att kunna titta på filmen även i de kvaliteterna, även om de ursprungligen köptes på UHD.

Vad bör jag ha för internethastighet för att titta på filmer och TV i UHD-kvalitet på Rakuten TV?

Vi rekommenderar en stark internetanslutning med minst 20 Mbps internethastighet för att njuta av UHD-innehåll. Om din internethastighet är lägre kan du uppleva buffring.

Vilka filmer finns tillgängliga i UHD-kvalitet?

Om du kommer åt vår App från en kompatibel UHD Smart TV hittar du en banner på Appens hemsida för att komma åt vår UHD-katalog.

Även om du navigerar på vår hemsida kommer du se en gul symbol som informerar om vilka filmer som finns tillgängliga i UHD.

Hur mycket bör jag betala för att titta på dessa filmer i UHD-kvalitet?

Priset på UHD-filmer varierar beroende på titeln. Det specifika priset är tillgängligt på filmens detaljerade beskrivningssida.