kärmen blir svart när jag lägger min film i fullskärm. Hur fixar jag det?

I vissa fall, när du ökar storleken på din film till helskärm, blir skärmen helt svart. Problemet orsakas av Flash Player-konfigurationen. De flesta fall löses enkelt genom att följa dessa instruktioner:

1. Med musen högerklickar du på den svarta skärmen.
    2. Välj alternativet "Konfiguration" i fönstret som visas.
    3. Inaktivera hårdvaruaccelerationen.

Nu borde du korrekt kunna titta på dina filmer och TV-serier i full skärm.