Våra Kanaler erbjuder ett stort urval av det bästa när det gäller nyheter, musik, sport, barn- och livsstilsprogram samt shower och filmer. Du kan se detta kostnadsfritt tack vare väl utvalda annonsörer.

När du godkänner detta, kan vi erbjuda reklam som valts ut för dig med hjälp av indikatorer som t.ex. det innehåll som du har tittat på, för att förbättra relevansen och kvaliteten på annonserna. Vi värdesätter din integritet och du har full kontroll över dina inställningar när det gäller reklam, inklusive alternativet att välja bort personlig reklam. Se vår Sekretesspolicy för ytterligare information.

Kanaler är för närvarande tillgängliga utan konto i vår smart tv-app. Se våra Användarvillkor för mer information. När du registrerar dig får du fördelar som exklusiva erbjudanden och rabatter, personliga rekommendationer och nyhetsbrev med information om de senaste nyheterna – både gratis och betalt innehåll.

Kanaler är i beta-version och du kan för närvarande se dem via följande enheter: Samsung TV Plus, Vestel (MB 230, 180, 181) 2022 till 2019, Samsung och LG: 2020 och 2019 smarta tv-modeller. Vi arbetar hårt för att ge dig många fler Kanaler och göra dem tillgängliga på fler enheter – håll utkik här!