Vi godtar för närvarande delbetalningar med Points på flera enheter.

Vi arbetar på att göra det här alternativet tillgängligt på fler kompatibla enheter.

Beroende på vad filmen kostar och hur många Points du har tjänat finns det olika betallösningar, bland annat delbetalning.

Så här filtrerar du filmer efter tillgängliga Points och delbetalningar:

Klicka på dina tillgängliga Points som visas högst upp på skärmen.

Alternativet "Använd Points" visas.

Klicka för att se en lista med tillgängliga filmer utifrån de Points du har tjänat.

När du har valt film ska du klicka på "Använd dina Points för att få rabatt" eller, beroende på vad filmen kostar och hur många Points du har, "Använd dina Points för att få den här filmen utan kostnad".

Välj önskad videokvalitet på nästa skärm och välj att använda dina Points i kassan. "Bekräfta och betala".