Vi accepterar för närvarande delbetalningar med Points från dessa enheter (listan utökas fortfarande):

• Samsung TV 2019 och 2020
  • LG TV 2019 och 2020
  • Philips TV 2019 och 2020
  • Hisense TV 2019 och 2020
  • Panasonic TV 2020
  • Senaste Android-tv

Beroende på vad filmen kostar och antalet Points du har tjänat, finns olika betallösningar, inklusive delbetalningar.

Alternativet att filtrera utifrån olika alternativ för delbetalningar är som följande:

Klicka på dina tillgängliga Points som visas längst upp på skärmen.

Du ser alternativet "Använd Points".

Klicka på den så får du en lista över tillgängliga titlar utifrån den mängd Points du har tjänat.

När du har valt film måste du klicka på "Använd dina Points för att få en rabatt" eller, beroende på vad filmen kostar och hur många Points du har, "Använd dina Points för att få den här filmen utan kostnad".

På nästa skärm ska du välja den videokvalitet som du vill se och i kassan ska du välja att använda dina Points och sedan "Bekräfta och betala".