Vad är Rakuten TV Free?

Rakuten TV Free är ett urval av premiuminnehåll i Rakuten TV-appen, som du kan använda gratis tack vare noggrant utvalda annonspartners.

Gå bara till Rakuten TV Free i huvudmenyn i vår applikation för att utforska vårt handplockade urval av premiumfilmer, TV-program och mer. Vårt urval uppdateras ofta, så se till att komma tillbaka och besöka.

När du accepterar kan vi erbjuda annonser som är anpassade efter din upplevelse, med hjälp av indikatorer som innehållet du tittar på för att förbättra relevansen och kvaliteten på annonser till din fördel. Vi värdesätter din integritet, och du har full kontroll över dina inställningar i relation till annonsering, inklusive att välja bort personliga annonser. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Rakuten TV Free är för närvarande tillgänglig att ha utan ett konto på vår Smart TV-app. På andra enheter, inklusive vår webbplats, kommer det att behöva logga in eller registrera dig för att komma åt Rakuten TV Free. Se våra användarvillkor för mer information. Att registrera dig kommer att ge dig fördelar som exklusiva erbjudanden och rabatter, personliga rekommendationer och nyhetsbrev med information om våra bästa nya utgåvor - både gratis och betalda alternativ.

Rakuten TV Free finns för närvarande i Beta, och du kan för närvarande njuta av produkten på följande lista över enheter: Smarta TV-apparater inklusive 2019-modeller av Samsung, LG, Philips och Hisense. Vi arbetar hårt för att göra Rakuten TV Free tillgänglig på alla våra enheter som är kompatibla inklusive Smart TV: er, webb, mobila applikationer, spelkonsoler och anslutna enheter - se detta utrymme!