Felmeddelande från datorn

Om du får felmeddelandet när du försöker spela upp innehåll, kontrollera att du har den senaste versionen av webbläsaren. Ibland händer det att den automatiska uppdateringen inte fungerar.

I det fallet, Följ den här länken om du använder Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/111996?p=fix_chrome_updates&visit_id=637769694165352539-1302859110&rd=1&hl=sv

Eller denna om du använder Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/update-failed-error-message-when-updating

Om problemet kvarstår men du kan titta på trailers, se dessa riktlinjer för hur du uppdaterar CDM-modulen: https://www.remote.tools/remote-work/widevine-content-decryption-module#outdated

Efter CDM-uppdateringar bör du starta om datorn innan du försöker titta på en film på Rakuten TV.