1. Hur kan jag se de filmer och tv-program som jag redan har köpt?

Allt ditt innehåll finns listat i profilmenyn. För att nå profilen, klicka på profilbilden på hemsidan (längst upp till vänster):

Där ser du köpt/hyrt och nedladdat innehåll.

2. Hur kan jag se de filmer och tv-program som ingår i min prenumeration?

Du hittar alla filmer och tv-program som ingår i prenumerationen i menyn ”subscription”. Du kan navigera till detaljsidan för filmer och tv-program och spela upp därifrån.

3. Varför kan jag inte köpa/hyra innehåll eller prenumerera på en Android-enhet?

Till följd av en ny policy hos Google, måste appar som finns tillgängliga i Google Play ha "Google in App purchase" som endabetalningsalternativ. Det här innebär att vi inte kan fortsätta med de betalningsmetoder som finns i dag och tyvärr måste inaktivera betalningar på din enhet.

4. Hur kan jag köpa innehåll?

Du kan köpa/hyra våra filmer på vår webbplats eller på annan kompatibel enhet, och se eller ladda ned dem senare i Android-appen. Du kan göra det på flera sätt:

4.1. Lägg till innehåll i önskelista. De sparas i molnet och när du loggar in på en annan enhet med samma konto kan du se din önskelista. Köp där och öppna sedan Android-appen på nytt. Det köpta innehållet bör placeras under bibliotek.

Steg 1: lägg till i önskelista.

Steg 2: gå till webbsidan eller tv-appen, logga in med samma konto och öppna Önskelista under din profil. För webben:

Steg 3: Klicka på innehållet i Önskelistan och gå till detaljsidan.

Steg 4: köpa det.

Steg 5: Gå till Android-appen. Den finns under profilen

4.2. Genom att klicka på länken Hur man ser.

Steg 1. Klicka på knappen Lägg till i Önskelista. Klicka sedan på knappen "Hur man ser" på detaljsidan. Klicka på länken och gå till hemsidan.

Steg 2: På hemsidan: Logga in med samma konto och gå till Önskelista. Eller sök på webbplatsen för att hitta innehållet.

Sök:

Steg 3: Köp innehållet från detaljsidan och klicka på knappen "Spela upp i appen" efter köp. Detaljsidan för innehåll öppnas i Android-enheten och där kan du spela upp.

5. Kan jag använda min voucher för att köpa innehåll på Android?

Nej, på Android är det inte möjligt att lösa in voucher. Du kan använda din voucher på andra enheter som webb och tv. Efter att ha genomfört köpet med voucher kan du se innehållet eller ladda ned i mobilappen.