Rakuten TV är kompatibel med följande Android TV-enheter:

Många appar uppdateras automatiskt på Android TV. Om du ser en app i avsnittet "Uppdateringar" i Play Store som väntar på uppdatering kan du följa dessa steg:

1. Öppna appen Google Play Store
    2. Gå till höger sida i "Uppdateringar" för att se de som är tillgängliga.
    3. Välj appar individuellt och klicka på uppdatering.

Om du vill uppdatera alla på samma gång kan du välja alternativet "Uppdatera allt".

Dessa enheter är för närvarande kompatibla med Android TV. Listan väntar på uppdateringar inklusive nya kompatibla enheter:

(Obs! Den här listan kan komma att ändras i framtiden)