Hur använder man Rakuten TV med Chromecast?

Följ de här stegen för att streama Rakuten TV-innehåll med din Chromecast med hjälp av en Android- eller iOS-enhet.

• Din Chromecast och din Android- eller iOS-enhet måste vara anslutna till samma wifi-nätverk. När det är gjort syns Chromecast-symbolen som på bilden nedan:

• När du klickar på Chromecast-symbolen ser du en lista över tillgängliga Chromecast; välj din.
  • Din Android- eller iOS-enhets Rakuten TV-app och din Chromecast parkopplas och Chromecast-symbolen ändras enligt nedan:

• När du går till detaljsidan för en film finns alternativet att streama den via Chromecast genom att trycka på Se nu.

Om du har följt dessa steg och Chromecast- symbolen ändå inte är tillgänglig, gör då så här.