Hur kopplar jag ihop och tar bort mitt användarkonto för Rakuten TV via en Android-surfplatta?

För att koppla din Android-surfplatta till Rakuten TV måste du först ett användarkonto. Om du inte har skapat det ännu kan du göra det på följande länk: https://rakuten.tv

Vi rekommenderar att du väljer ett användarnamn och ett enkelt lösenord så att du kan komma ihåg det, så att det blir enklare och snabbare för dig att göra det när du ska länka på flera enheter.

När ditt användarkonto har skapats är det mycket enkelt att koppla det till din enhet. När du går in i Rakuten TV-applikationen är det första du ser "Logga in" eller "Registrera".

För att länka ditt redan skapade konto måste du välja alternativet "Logga in". Om du väljer alternativet "Registrera" kommer du att skapa ett nytt konto.

Det nästa du måste göra är att ange ditt användarnamn och lösenord. Tänk på att du måste ange dessa uppgifter exakt så som du skapade dem.

När du har angett dina användaruppgifter trycker du på "Länka". Du kan nu börja använda Rakuten TV på din Android-surfplatta!

Koppla bort kontot

För att koppla bort ditt användarkonto måste du gå till avsnittet "Inställningar" i det övre högra hörnet av applikationen och klicka på alternativet "Koppla bort konto".