Tyvärr, på grund av en ny policy implementerad av Google, har vi inaktiverat betalningar från Android, så du kommer inte att kunna fortsätta att hyra från appen.

För att njuta av "Butik"-innehållet, köp eller hyr från webben https://rakuten.tv ladda ner Play Store-appen, länka sedan med dina referenser och hämta innehållet från "Mitt bibliotek".".

Hyr innehåll från webben:

Öppna eller ladda ner appen, identifiera dig med dina referenser och hämta innehållet från "Bibliotek" där du kan spela upp det.